Pentuja

Ei pentusuunnitelmia tällä hetkellä.

--------------------------------

Pennut luovutetaan aikaisintaan 8-viikkosina, rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina ja asiallisesti madotettuina. Pennut saavat mukaansa hoito-ohjeet sisältävän pentupakkauksen sekä kasvattajan elinikäisen tuen. 

Yhteystiedot:
Taru Lahtinen
erisdars@hotmail.com
Padasjoki

Kun otat yhteyttä pentuasioissa, kerrothan itsestäsi ja minkälaista kotia olet tarjoamassa. Oletko etsimässä kotikoiraa vai kiinnostunut myös harrastuksista. Olen myös kiinnostunut kuulemaan koirakokemuksestasi ja miten olet päätynyt juuri pembrokeen. 

Toivon, että kasvattini tutkitaan kattavasti. Etusijalla terveydestä kiinnostuneet kodit, jotka tulevat käyttämään koiran vähintään PEVISA-tutkimuksissa. Harrastusmyönteiset kodit ovat myös etusijalla, mutta tärkeintä on kuitenkin löytää jokaiselle pennulle juuri se oikea koti, jossa koira pääsee elelemään rakastettuna perheenjäsenenä.

Minulla ei ole käytössä minkäänlaista pentujonoa, vaan valikoin pennuille kodit vasta niiden synnyttyä ja hetken pentulaatikossa kasvettua. Haluan myös nähdä kotiehdokkaat kasvotusten ennen lopullista päätöstä. Kyselyitä otan kyllä vastaan kokoajan. 😊 Viestiä voi laittaa sähköpostitse, Erisdar's facebook tai instagram sivun kautta. 


Kuvassa Turtles-pentueen Michelangelo ja RaphaelKommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Meillä on pentuja!

Päivitystä pentusuunnitelmiin!

Pentuja